Opnieuw zware opdoffer voor Ruud Vormer bij Club Brugge

door: MAB
Ruud Vormer
Afbeelding bron: Photonews

De sfeer is te snijden bij Club Brugge want de 2-1 nederlaag op het veld van Mechelen was geen goede voorbereiding op het Champions League-duel met RB Leipzig van woensdag. Niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer draait het vierkant.

Kapitein Ruud Vormer staat in de hoek waar de klappen vallen. Het vorige Champions League-duel werd hij verwezen naar de bank en dat deed pijn. Maar de Nederlander wist zich over de teleurstelling te zetten en staat opnieuw in de basis bij Club. 

Maar de vreugde zal echter van korte duur zijn. Coach Philippe Clement heeft al laten vallen dat niet Vormer, maar Mats Rits in de basis zal staan in het aankomend duel met Red Bull Leipzig. Opnieuw een zware klap voor de kapitein van blauw-zwart, die enorm uitkijkt naar de Champions League-wedstrijden.

Het idee om Rits op te stellen tegen Leipzig speelde blijkbaar al langer in het hoofd van Clement. Vormer stond in de basis tegen de Kakkers om Rits te laten rusten voor woensdag. De Nederlander presteerde echter ondermaats en werd na een uur spelen al gewisseld. 

Tags