Patrick Goots niet onder de indruk van Nainggolan bij Antwerp

door: CDC

Zondag staat de topper van de 12e speeldag op het programma. Antwerp ontvangt Club Brugge, twee ploegen die vol gaan voor de titel. De Krant van West-Vlaanderen vroeg naar Patrick Goots over zijn inschatting van beide ploegen.

'Patje Boem Boem' Goots is een levende legende voor Antwerp en houdt zijn oud-club goed in het oog. Hij is dus de uitgelezen figuur om zijn licht te laten schijnen over de wedstrijd van zondag.

Hij voorspelt dat de Antwerpse achterban Noa Lang stevig op de korrel zal nemen, nadat Lang eerder al liet blijken gevoelig te zijn voor uitdagende supporters. Maar puur sportief heeft hij minder goed nieuws voor The Great Old. In zijn droomelftal uit beide ploegen vist hij vooral bij Club Brugge.

Goots vindt namelijk dat Brugge veel meer kwaliteit heeft. Opvallend, zelfs sterpeler Radja Nainggolan haalt het niet bij Goots. Op die plaats ziet hij liever Balanta spelen. Hij ziet in de Colombiaan een betrouwbare buffer waar Clement altijd op kan rekenen. Omgekeerd zag hij de beste Radja nog niet.