Patrick Goots zag een heel domme beslissing van Royal Antwerp FC

door: BVDO
Vincent Janssen Antwerp
Afbeelding bron: Photonews

Royal Antwerp FC blijft meespelen voor de titel in de Jupiler Pro League. Toch had The Great Old volgens Patrick Goots verder moeten staan.

Tijdens de transferperiode in januari liet Royal Antwerp FC niet alleen Michael Frey, maar ook Bruny Nsimba vertrekken. Een extra aanvaller binnenhalen was ideaal geweest als back-up voor Vincent Janssen.

Dat werd dit weekend nog maar eens duidelijk. Nu is het echter te laat, want transfervrije spelers mochten door de voetbalbond maar tot 15 maart aangesloten worden om dit seizoen nog speelgerechtigd te zijn.

Een domme beslissing volgens Patrick Goots om dat niet te doen. “Antwerp had gewoon in de winter al moeten toeslaan, zoals Anderlecht deed met Islam Slimani”, vertelt hij aan Gazet van Antwerpen.

Tegen alle verwachtingen in draaide dit wel goed uit en heeft Anderlecht op dat vlak een streepje voor op The Great Old. “Ook hij was 'slechts' een ultieme back-up na het afspringen van Tolu Arokodare. Maar dat Anderlecht nu draait, is wel mede dankzij Slimani.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24