Peter Vandenbempt haalt verschroeiend uit naar Felice Mazzu

door: AVL
Peter Vandenbempt
Afbeelding bron: Photonews

Hoewel Racing Genk al een heel seizoen autoritair aan kop staat is ook Union opnieuw bezig aan een ronduit fenomenaal seizoen. 

Ondanks het vertrek van verschillende sterkhouders afgelopen zomer draait Union al een heel seizoen probleemloos mee bovenaan het klassement. De Brusselaars staan op dit moment tweede met maar liefst 52 punten en wierpen zich op die manier zelfs op tot titelkandidaat.

Afgelopen weekend pakten de Unionisten opnieuw de volle buit in de uitwedstrijd tegen het Charleroi van ex-coach Felice Mazzu. De coach die enkele maanden geleden nog werd ontslagen bij Anderlecht kwam deze week nog eens terug op zijn gevoelige vertrek uit Union.

Mazzu duidde in de eerste plaats het bestuur van Union aan als grote schuldige voor zijn vertrek. Analist Peter Vandenbempt kon maar weinig begrip opbrengen voor zijn uitleg.

"Hij legde de schuld bij het bestuur, maar dat viel niet af te leiden aan de gretigheid waarmee hij zich aan de onderhandelingstafel bij Anderlecht meldde", aldus een strenge Peter Vandenbempt op Sporza. "Bij Union wordt hij alleszins niet gemist."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24