Peter Vandenbempt tikt Antwerp stevig op de vingers: "Toch iets beredeneerder handelen"

door: MAB
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp mag volgend jaar aantreden in de Conference League, maar wist nog geen wedstrijd te winnen in de Champions' Play-offs. Dat zal voorzitter Paul Gheusesn graag anders hebben gezien. 

Met Marc Overmars heeft 'The Great Old' de geknipte persoon in huis om volgend jaar heel wat talentvolle spelers binnen te halen. De club heeft bovendien het budget om grootste dingen te realiseren. Zo was er de afgelopen weken sprake over een terugkeer van Toby Alderweireld naar de Belgische velden. 

Volgens Peter Vandenbempt is die transfer echter een domme zet. Alderweireld werd onlangs gespot op de Bosuil en gaf in Extra Time toe dat hij had gesproken met Overmars. De Rode Duivel sloot een transfer naar Antwerp niet uit. 

 "Antwerp heeft veel geld met Paul Gheysens en die wil dat ook investeren, maar het zal het de komende jaren toch op een meer beredeneerde manier moeten uitgeven, in plaats van een megacontract te geven aan Toby Alderweireld, zoals we nu horen. Misschien dat Marc Overmars daarvoor de geknipte man is", besloot Vandenbempt bij Sporza.