Peter Vandenbempt zwaar onder de indruk van Anderlecht-nieuwkomers: “Stevige aanwinst”

door: AVL
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht wendde afgelopen weekend een crisis af door thuis met 1-0 te winnen tegen landskampioen Antwerp. Meteen de eerste overwinning van het seizoen voor de Brusselaars.

Het was al van mei 2021 geleden dat Anderlecht nog eens een topper won. De overwinning deed dan ook zichtbaar deugd bij Brian Riemer en de zijnen. Hoewel het spelniveau lang niet denderend was, vielen er toch enkele lichtpuntjes te noteren aan paars-witte zijde.

Zo was analist Peter Vandenbempt op Sporza bijzonder lovend voor doelpuntenmaker Kasper Dolberg. "Dolberg liet in moeilijke omstandigheden, met flitsen, zien dat als dit team begint te draaien, hij een zeer goede spits zal zijn. Dat schemert nu toch al door."

Verder was Vandenbempt ook onder de indruk van Justin Lonwijk die een half uur voor tijd mocht invallen. Als hij die eerste indruk van gisteren kan bevestigen en fysiek klaar is, zal hij snel in de basiself staan", zo voorspelt de commentator.

"Het is een mooie, rijzige en stevige speler die meteen aanwezig was en met zijn techniek druk kon uitoefenen op Antwerp. Dat zou een stevige aanwinst zijn", besluit Vandenbempt.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24