Philippe Clement spreekt zich uit over woelige relatie met Vormer

door: MAB
Philippe clement
Afbeelding bron: Photonews

Het lijkt erop dat Club Brugge en Philippe Clement op vriendschappelijke termen uit mekaar zijn gegaan. De trainer kreeg bij zijn laatste weken bij Club wel wat tegenwind, zowel van het bestuur als van de kleedkamer. 

Zo was de situatie van kapitein Vormer in de kleedkamer een veelbesproken onderwerp. De Nederlander kreeg geen kansen in Champions League en ook in de competitie werd Vormer vaak naar de bank verwezen.

Clement en Vormer leken uit mekaar gegroeid te zijn en niet meer door dezelfde deur te kunnen. "Die problemen werden groter gemaakt door de buitenwereld. Binnenskamers zijn die nooit zo groot geweest. Ruud is één keer heel teleurgesteld geweest, maar heeft zich altijd heel professioneel gedragen", vertelde de coach bij Eleven Sports. 

De frustratie bij Vormer leek toch te groeien de laatste weken dat Clement de leiding had. "Ruud heeft de laatste wedstrijden ook gespeeld en belangrijke dingen voor de club gedaan. Ik denk dat dat dus verhalen waren die van buitenaf heel interessant waren, maar van binnenaf heel wat minder interessant."