Phillipe Clement teleurgesteld na wedstrijd tegen OHL: "Het irriteert me"

door: MAB
philippe clement na nederlaag
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge won gisteren in de kwartfinale van de Crocky Cup met 4-1 van OHL. Blauw-zwart stoot dus door naar de halve finale na een klinkende zege, maar Philippe Clement zag toch weer enkele pijnpunten.

Club stond voor de rust al 2-0 voor en domineerde de partij. De manschappen van Clement kwamen echter veel lakser uit de kleedkamer. OHL rook zijn kans en kwam terug in de wedstrijd dankzij een doelpunt van Mercier.

"Dat OHL alsnog terugkwam na die 2-0 irriteert me", vertelde Clement achteraf. "Je spreekt er hard over in de kleedkamer en ze begrijpen de boodschap, maar dan startten we toch minder aan de tweede helft."

"We moeten dit negentig minuten kunnen brengen", besloot de Brugse coach. Blauw-zwart treft in de halve finale AA Gent, dat woensdag van Standard won.