PSG in vieze papieren, Club Brugge kan slag thuis halen

door: MAB
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge en Red Bull Leipzig kruisen woensdag de degens in de Champions League. Voor blauw-zwart een wedstrijd met als inzet Europees overwinteren. 

Woensdag maakt RB Leipzig de verplaatsing naar Jan Breydel. Als Club gelijk speelt of wint en Manchester City thuis niet verliest van PSG, kan Club Brugge zelfs nog tweede eindigen in hun poule en overwinteren in de Champions League. Het zou de eerste keer in de geschiedenis van de Champions League zijn dat blauw-zwart de winter zou overleven. 

Na Leipzig wacht nog de loodzware verplaatsing naar PSG, waar gewonnen moet worden wilt Club zich plaatsen voor de volgende ronde. Het draait allemaal niet zo vlot in de Franse hoofdstad, en daar kunnen de West-Vlamingen misschien van profiteren.

Superster Messi scoorde afgelopen weekend pas zijn eerste doelpunt voor de Franse grootmacht. PSG zou ook betrokken zijn bij een matchfixingschandaal volgens Romain Molina, een bekende onderzoeksjournalist. Die kondigde aan dat hij binnen enkel maanden de hele affaire naar buiten zou brengen.

Tags