Romelu Lukaku krijgt stevige kritiek na finale in Champions League: “Verrader”

door: BVDO
Romelu Lukaku
Afbeelding bron: Photonews

De finale van de Champions League werd er eentje om snel te vergeten voor de Rode Duivels. Kevin De Bruyne viel geblesseerd uit, Romelu Lukaku faalde.

De finale van Kevin De Bruyne zat er al na een half uur op. Onze landgenoot moest geblesseerd naar de kant. Het werd ook het avondje niet van invaller Romelu Lukaku.

Er waren twee fases waarbij hij zich op een negatieve manier liet opmerken. Zo voorkwam hij dat ploegmaat Dimarco scoorde en twee minuten voor tijd miste hij een ongelofelijke kans op de gelijkmaker.

De fans van Inter waren op sociale media niet mals voor Big Rom. Ook de buitenlandse kranten waren snoeihard. Zo noemde La Gazzetta dello Sport hem een verrader.

“Lukaku ‘verraadde’ Inter, want net hij was bezig aan een indrukwekkende reeks”, klonk het. “Zijn missers wegen zwaar door. En doen pijn. Die gemiste kopbal was geen wondersave van Ederson, wel gewoon slechte afwerking. Het doel lag half open. Je zag Lukaku wanhopen. Hij sloeg de handen voor het gezicht. Zijn avond was nu een nachtmerrie.”