‘Sterkhouder van Standard op weg naar Italiaanse competitie’: "Heel gewild in Europa"

door: BVDO
Sclessin Standard
Afbeelding bron: Photonews

Standard heeft heel wat huiswerk om de ploeg voor volgend jaar rond te krijgen. Het is uitkijken wie van de sterkhouders aan boord blijft.

Standard kon enkele weken geleden Cihan Canak overtuigen om een nieuw contract te tekenen tot 2026 op Sclessin. Dat is evenwel geen enkele garantie dat de sterkhouder ook volgend seizoen aan boord zal blijven.

Canak speelde dit seizoen al 26 keer mee in de ploeg van Ronny Deila, ook al is hij geen vaste basisspeler. Toch lijkt hij aan de oevers van de Maas een stevige optie voor de toekomst. Alleen ziet het ernaar uit dat hij deze zomer zal vertrekken, ondanks het nieuwe contract.

Canak veranderde immers van zaakwaarnemer. Hij werkt nu met Federico Pastorello, die vroeg Romelu Lukaku vertegenwoordigde. Hij bevestigt aan Tuttomercatoweb dat er veel op til is.

“Hij staat in de belangstelling van veel clubs. Hier in Italië hebben velen al naar hem geïnformeerd”, klinkt het bij Pastorello. “Hij is gewild in Europa. Ik verwacht een interessante mercato voor hem.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24