Supporters KRC Genk halen fors uit naar eigen spelers

door: Redactie
supporters genk
Afbeelding bron: Redactie24

Het zit flink scheef tussen de spelers en de supporters van Racing Genk. Dat werd donderdagavond tijdens de wedstrijd tegen Charleroi wel heel duidelijk.

Racing Genk uitte bij de start van het seizoen de ambitie om mee te strijden voor de titel, maar kan die ambitie op dit moment absoluut niet inlossen. Coach John Van den Brom werd aan de deur gezet na een opeenstapeling van ondermaatse prestaties.

Ook de eerste wedstrijden onder de nieuwe coach Bernd Storck brachten geen beterschap. De boodschap van de supporters aan de spelers was donderdag dan ook helder. "Jullie inzet is de onze niet waard", noteerden ze op een gigantisch spandoek.

De namen van de spelers werden niet gescandeerd bij het omroepen van de ploegopstellingen en ook tijdens de wedstrijd zelf bleef het ijzig stil. Je kon in de tribunes zelf horen wat de spelers op het veld riepen. 

De boodschap die de spionkop in het stadion verspreidde was niet mis te verstaan. "We zijn van mening dat de spelers onze inzet niet waard zijn met de mentaliteit die er de laatste maanden getoond wordt", klonk het.

KRC Genk won donderdag tegen Charleroi met 4-2. Afwachten of dat voldoende is voor de supporters om hun team zondag tegen Antwerp opnieuw voluit te steunen.