Timothy Castagne haalt uit in aanloop naar partij tegen Polen: "Dat mogen we nooit doen"

door: MAB
Rode Duivels
Afbeelding bron: Photonews

De Rode Duivels willen morgen de 1-4 nederlaag tegen Nederland doorspoelen in de partij tegen Polen. Timothy Castagne hield zich niet in op de persconferentie in de aanloop naar die wedstrijd. 

De rechtsback van Leicester City beseft maar al te goed dat er heel wat moet veranderen als België op het WK wilt meespelen voor de prijzen. De nederlaag tegen Oranje zinderde nog even na in de Belgische kleedkamer, maar dat is volgens Castagne niet per se slecht. 

"We verwachtten met zijn allen heel veel van de Gouden Generatie, maar dat brengt veel druk met zich mee. We hebben nog steeds de ploeg om iets te winnen, en we moeten de wedstrijd van vorige vrijdag gebruiken voor een soort heropleving", klonk het op de persconferentie.

"Ik had het gevoel dat er bij ons geen intensiteit en agressiviteit aanwezig waren. Als we ons de nummer één willen noemen, mogen we zo niet voor de dag komen. Het was stil in de kleedkamer na de wedstrijd. We hebben er een paar dagen niet over gepraat, zo kon iedereen op zijn eigen manier terugkijken naar de match."