Trainer van Anderlecht doet uitspraak die helemaal niet geapprecieerd wordt

door: BVDO
Felice Mazzu
Afbeelding bron: Photonews

Het is weer voetballen geblazen in de Jupiler Pro League. En dus geven alle coachen weer een persconferentie voor hun wedstrijd.

Zo ook Felice Mazzu van Anderlecht vrijdagmiddag. Daar kon hij ook niet anders dan ingaan op vragen over het debuut van Zeno Debast bij de Rode Duivels.

Daarop is veel kritiek gekomen, omdat hij die kans krijgt, terwijl dat voor anderen niet telt. Ook Hein Vanhaezebrouck vond het niet kunnen dat spelers van Anderlecht die kans wel krijgen en anderen niet.

“Ik heb Zeno gevolgd bij de Rode Duivels en was net bijzonder tevreden over hem. hij speelde twee keer 90 minuten met veel lef tegen goede tegenstanders”, zei Felice Mazzu. “Dat hij af en toe eens een foutje is normaal en maakt deel uit van het proces. Ik ben dus niet akkoord met de negativiteit. Wij zijn alleszins heel fier op hem.”

En Mazzu ging nog een stapje verder, iets wat velen niet zullen weten te appreciëren. Volgens Mazzu verdient Debast voor de volle honderd procent een plaatsje op het WK en is het aan Roberto Martinez om hem te selecteren.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24