Verrassing! Niet Thomas Meunier maar wel deze Rode Duivel staat voor terugkeer naar België

door: AVL
Rode Duivels
Afbeelding bron: Photonews

Thomas Meunier werd de afgelopen weken meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar Club Brugge. De Rode Duivel drukte deze geruchten enkele dagen geleden eigenhandig de kop in.

Meunier benadrukte bij La Dernière Heure dat hij zelfs geen telefoontje van Club Brugge gekregen heeft. Een terugkeer naar België lijkt dus niet meteen aan de orde voor de 31-jarige rechtsachter. Voor zijn ploegmaat bij Borussia Dortmund Thorgan Hazard zou een terugkeer wel tot de opties behoren.

Hazard heeft geen toekomst meer bij De Borussen en mag deze zomer uitkijken naar een nieuwe club. Vorig seizoen werd Hazard nog een half jaar uitgeleend aan PSV maar mede door blessures werd zijn passage in Nederland geen succes.

De voormalige Gouden Schoen wil met oog op het EK van 2024 meer speelminuten verzamelen en zou daarom openstaan voor een comeback naar de Jupiler Pro League. Momenteel lijken echter alleen Club Brugge en Antwerp over voldoende financiële slagkracht te beschikken op de Rode Duivel binnen te halen.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24