Vertrek van Dries Mertens bij Napoli lonkt

door: MAB
dries mertens
Afbeelding bron: Photonews

Het avontuur van Dries Mertens, topscoorder aller tijden bij Napoli, zou dit seizoen wel is aan zijn einde kunnen komen. Het contract van de Rode Duivel loopt af en hij zou te duur worden voor de club uit het zuiden van Italië.

Negen jaar lang maakte 'Ciro' het mooie weer bij Napoli. De kleine Rode Duivel wordt er zelfs in één adem genoemd met de legendarische Maradona. De Napolitanen zien een contractverlenging met Mertens blijkbaar enkel zitten als de huidige voorwaarden serieus worden aangepast. 

Maar het lijkt erop dat de Leuvenaar zijn contract niet wil laten aanpassen en dus zijn koffers zou mogen pakken bij Napoli. Ook de zwangerschap van zijn vrouw, Kat Kerkhofs, zou een grote factor zijn bij het eventueel vertrek van de Rode Duivel.

"In deze negen jaar heb ik alles gegeven en Napels heeft mij op zijn beurt alles gegeven", vertelde Mertens aan de Italiaanse media. "Ik hoop dat we door kunnen gaan, zo niet, zullen we elkaar de hand schudden. Ik zal alles wat ik hier heb mogen beleven waarderen en ik zal met de glimlach vertrekken."

 

Tags