VIDEO Carrasco knalt Belgen naar Qatar: "Normaal gebruik ik die voet om op de bus te stappen"

door: MAB
Afbeelding bron: Photonews

Yannick Carrasco speelde gisteren tegen Estland zijn 400ste profwedstrijd. Hij scoorde tevens zijn 85ste profdoelpunt en die mocht gezien worden. De Rode Duivels wonnen zonder veel pracht en praal met 3-1.

De Belgen speelden gisteren tegen Estland niet hun mooiste partij van het jaar. Ondanks de vele geblesseerden (Lukaku, Batshuayi, Praet, Tielemans) slaagden de Rode Duivels er wel in 3-1 te winnen van Estland. Benteke, Carrasco en Thorgan Hazard vonden alle drie de weg naar het doel.

En vooral het doelpunt van Carrasco in de 52ste minuut doet monden openvallen. Met een fantastisch afstandsschot bracht hij de Duivels 2-0 voor. "Normaal gebruik ik mijn linkervoet om op de bus te stappen, maar soms levert het iets mooi op," lachte de speler van Atlético Madrid na de match. 

Door de overwinning zijn de Rode Duivels nu zeker van hun deelname aan het WK in Qatar volgend jaar. Het is de vijfde keer op rij dat de Belgen zich konden kwalificeren voor een groot toernooi, en dat werd gevierd. "Na de ontgoocheling van de Nations League was een feestje met de ploeg en met de fans welgekomen," aldus Carrasco.  

Tags