VIDEO Kevin De Bruyne scoort prachtige goal, maar Guardiola is niet tevreden over hem

door: BVDO
guardiola
Afbeelding bron: Photonews

Manchester City won zaterdag met 3-1 van Brighton, met twee heerlijke doelpunten van Rode Duivels.

Erling Haaland zette Manchester City in de eerste helft op een 2-0-voorsprong, dankzij een goal en een strafschop. Goed voor 17 goals is de Noor dit seizoen al in de Premier League. Na de rust was het tijd voor twee Rode Duivels om zich te laten zien.

Eerst scoorde Leandro Trossard een knap doelpunt voor Brighton voor de 2-1, maar dan was het de beurt aan Kevin De Bruyne om met een heerlijk schot de match in zijn definitieve plooi te leggen.

De Bruyne was de uitblinker, maar trainer Pep Guardiola was bijzonder streng voor hem. “Het was een meesterlijk doelpunt. Fantastisch. Maar hij zit nog niet aan zijn topniveau. Hij kan nog beter. Dat weet hij zelf ook”, klonk het.