Vincent Mannaert weet wie Gouden Schoen wint: "Dat is de logica zelve"

door: MAB
Club Brugge - Charles De Ketelaere - Ignace Van der Brempt
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge-manager Vincent Mannaert is er bijna zeker van dat de nieuwe Gouden Schoen bij blauw-zwart speelt. In Het Laatste Nieuws sprak hij openhartig over wie hij denkt dat de opvolger van Lior Refealov wordt. 

 

Op 12 januari weten we wie de beste voetballer op Belgische grond is. Victor Mannaert, manager van Club Brugge, is misschien wat bevooroordeeld, maar denkt dat de nieuwe Gouden Schoen een Bruggeling wordt. 

"Voor mij is het de logica zelve dat een Club-speler straks met de Gouden Schoen aan de haal gaat, omdat we in dit kalenderjaar het Belgisch voetbal opnieuw gedomineerd hebben. We werden voor het tweede jaar op rij kampioen en toonden in de Champions League we opnieuw een stap vooruit hebben gezet."

Club kan dat ook drie ijzersterke kandidaten voorleggen met Hans Vanaken, Noa Lang en Charles de Ketelaere."Hans is aan zijn beste seizoen bezig uit zijn carrière, dat vertaalt zich ook in de Champions League en bij de Rode Duivels. Noa Lang is dan weer een geweldige gast. Hij is een enorme liefhebber, al maakt hij het zichzelf niet makkelijk in de verwerking van bepaalde dingen."

Tags