VRT verrast met nieuw format én nieuwe presentator voor Extra Time

door: JDH
Filip Joos
Afbeelding bron: Photonews

Na lang wachten is er nu toch bevestiging over Extra Time. En met een verrassende nieuwe presentator. 

Aster Nzeyimana maakte de overstap naar VTM en dus moest de VRT alweer op zoek naar een nieuwe presentator voor Extra Time. En dat is verrassend Filip Joos geworden, die ook in het begin van het programma al presenteerde, toen samen met Frank Raes

Het programma steekt wel in een nieuw jasje. Zo wordt het programma niet meer vanuit een studio gepresenteerd, maar wel vanuit mooiste voetbalkantines van Vlaanderen. Het programma zal dus telkens vanop een andere locatie opgenomen worden. 

“Het is heel fijn om met Extra Time naar de voetballiefhebbers toe te gaan", zegt Joos bij Sporza. "Mede door de pandemie hebben we het de voorbije jaren zonder publiek moeten doen. Dit voelt toch als terugkeren naar de roots, van het programma en van het voetbal."

"Ik heb te veel respect voor het vakmanschap en de klasse van Frank en Aster om zomaar hun rol op te nemen. Ik beloof net plechtig dat ik de minder aanwezige versie van mezelf zal zijn", lachte Joos nog. Voor de eerste aflevering op 4 september is Karel Geraerts de centrale gast, Youri Mulder en Arnar Vidarsson de analisten.