VTM

Aaron Blommaert doet boekje open over spanning op zijn werk: "Er los over gegaan"

door: LHX
Aaron Blommaert en Nora Gharib
Afbeelding bron: VTM

Het zijn ongelofelijk drukke tijden voor Aaron Blommaert. Niet alleen is hij zijn zangcarrière aan het lanceren, ook werkt hij nog steeds voor als 'Familie'-acteur en VTM- én MNM-presentator.

Er komt de laatste tijd ontzettend veel op Aaron Blommaert af. Hij beseft daarom maar al te goed dat het af en toe nodig is om zijn grenzen te stellen. Vroeger vond hij dat moeilijk, maar hij wordt er steeds beter en beter in, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Toch ervaart hij nog steeds moeilijkheden: niet iedereen reageert altijd met respect wanneer hij op zijn strepen staat. "Laatst nog. Er was een soort akkefietje op het werk, ik gaf aan dat iets niet oké was en daar werd los over gegaan."

"En zelfs toen ik dat opmerkte, werd er wéér los over gegaan." Over welk werk hij het precies heeft, vertelt hij er niet bij. Wél kan hij met trots zeggen dat hij er in geslaagd is om rustig te blijven. 

Hij vind het wel bijzonder jammer dat er soms zo weinig begrip is voor iemands grenzen. "Voor mij is rekening houden met andermans grenzen gewoon een vorm van basisrespect", klinkt het.