VTM

Aaron Blommaert uit ‘Familie’ doet verrassende onthulling: “Ik ben het niet”

door: ASX
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

In ‘Familie’ vormt hij met Louise (Charlotte Sieben) het meest geliefde koppel uit soapland. Over zijn echte liefdesleven is acteur Aaron Blommaert bijzonder karig met info. Al wil hij wel voor eens en altijd een misverstand uit de wereld helpen.

De jonge acteur wordt vaak in het gezelschap van collega Gloria Monserez gespot. Er doen dan ook geruchten de ronde dat de twee een koppel zouden vormen. In ‘Flair’ ontkent Aaron die roddel.

“Ik snap wel dat mensen ons een mooi koppel zouden vinden, want we komen goed overeen”, vertelt Aaron. “In een interview heeft Gloria wel eens verteld dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden, maar ik moet jullie teleurstellen: ik ben het niet! Ik ben blij voor Gloria dat ze de liefde van haar leven vond. Ze is een toffe collega!”

Over zijn eigen liefdesleven rept de zanger van de boysband Bobby met geen woord. Aan interesse alvast geen gebrek. “Zowel van mannen als vrouwen, en dat in alle leeftijdscategorieën, kreeg ik al vunzige berichten in mijn dm’s. Ik neem dat op als een compliment”, besluit Aaron.