VTM

Alweer een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw' op komst: Maak kennis met de vijf boeren

door: LHX
Dina Tersago
Afbeelding bron: VTM

Het voorbije seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' is nog maar net afgelopen, of VTM kondigt het volgende al aan. Naar goede gewoonte is Dina Tersago de presentatrice.

Deze vrijdag is het tijd voor de oproepaflevering van het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw'. Ook deze keer krijgen we het uiterlijk van de boeren nog niet te zien, maar komen we wel al wat te weten over hen.

Eén van de boeren is de 33-jarige Jef. Hij heeft een grote passie voor koeien en is volgens zijn vrienden een vlot, sociaal en grappig persoon.

Dan is er de 27-jarige Kevin. Hij werkt in het landbouwbedrijft van zijn ouders en kweekt daar frambozen en grondwitloof. Hij is al zeven jaar single, ondanks het feit dat hij romantisch is én goed kan koken.

De 36-jarige Cathy runt een kinderboerderij. Zelf heeft ze geen kinderen, maar ze wil er wel graag. Volgens haar familie en vriendinnen is ze één en al positiviteit.

De 25-jarige Raphaël is hoefsmid. Hij woont op een idyllische manège waar hij volledig tot rust komt. Het enige wat er nog ontbreekt, is de vrouw van zijn leven.

Tot slot is er de 28-jarige Stef, die samen met zijn ouders een melkveebedrijf runt. Hij is altijd goedgezind en een harde werker. Momenteel is hij zijn eigen huis aan het bouwen.

Hun gezichten krijgen we voorlopig nog niet te zien, maar hier krijg je toch al een idee van de vijf boeren:

Jef
Afbeelding bron: VTM
Kevin
Afbeelding bron: VTM
Cathy
Afbeelding bron: VTM
Raphaël
Afbeelding bron: VTM
Stef
Afbeelding bron: VTM