VTM

Andy Peelman begaat enorm grote blunder: "Dommerik!"

door: STG
Afbeelding bron: VTM

'Het Jachtseizoen' is geopend op VTM. In het tweede seizoen slaan opnieuw twee bekende Vlamingen op de vlucht voor de jagers van dienst. Dit seizoen zijn dat Laura Tesoro, Nora Gharib en Julie Van den Steen.

Gisterenavond kon je kijken naar een nieuwe aflevering van 'Het Jachtseizoen'. Daarin moesten Andy Peelman en Karen Damen proberen om vier uur lang uit handen te blijven van jagers Laura Tesoro, Nora Gharib en Julie Van den Steen.

Hoewel het erop leek dat Andy en Karen de missie tot een goed einde zouden brengen, liep het aan het einde van de aflevering volledig fout. Toen Andy en Karen tijdens de laatste vier minuten uit handen van de jagers konden blijven door zich op te sluiten in een auto, gebeurde het ondenkbare.

"Ik wil mijn hoofd eens door dat raam steken", zei Andy, waarop Karen zei: "Nee, Andy, laten we dat niet doen." Maar daar was Andy het niet mee eens. "Dan blijft ze me voor de rest van mijn leven een mietje noemen," ging hij verder, waarna hij per ongeluk toch de elektrische ramen van de wagen opende.

Zo maakte Andy het de jagers wel heel makkelijk om hen alsnog te arresteren. "Dommerik," lachte Laura Tesoro achteraf.