VTM

Andy Peelman kampt met groot probleem

door: LHX
Andy Peelman
Afbeelding bron: Photonews

Op televisie lijkt het alsof Andy Peelman het allemaal goed voor elkaar heeft. In zijn privéleven kampt hij echter met een groot probleem.

Andy Peelman en zijn vrouw Tine slapen al enkele jaren apart. De reden? Andy snurkt. Bovendien hebben ze twee kleine kinderen en wil Andy haar de uren dat ze kan slapen niet ontnemen.

"Omdat ik enorm snurk en overdag ook vaak heel vermoeid ben, bracht ik een tijd geleden een nacht door in de slaapkliniek. Uit het onderzoek bleek dat ik nooit in een diepe slaap geraakt door mijn slaapapneu", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Hij gebruikt nu een masker, maar het probleem is dat hij het in zijn slaap telkens aftrekt. Daarom zit er niets anders op dan apart slapen.

Hij is wel van plan om binnenkort eens een neus-keel-oorspecialist te raadplegen. Hij hoopt dat dat verbetering brengt, want hij vindt het erg vervelend dat hij de slaapkamer met het prachtige uitzicht die ze aan het bouwen zijn, niet kan gebruiken.

"Ik wil niet weer verbannen worden naar de logeerkamer, maar wakker worden naast mijn vrouw in een kamer met uitzicht", klinkt het.