VTM

Andy Peelman kan zijn ogen niet geloven na 'De Verraders': "Mijn grootste angst is realiteit geworden"

door: COS
Andy Peelman
Afbeelding bron: VTM

In 'De Verraders' moest zondag een eerste deelnemer het programma verlaten. Aan de ronde tafel was het bondgenoot Andy Peelman die naar huis werd gestuurd.

In 'De Verraders: Het Uur van de Waarheid' ontvangt Loïc Van Impe elke week de afvaller. Tot zijn grote teleurstelling was Andy Peelman de eerste die het spel moest verlaten. Dat deed hij met een vermoeden over wie de verraders waren.

Andy dacht dat Charlotte, Nora en Aagje de drie verraders waren. Loïc, die vorig jaar zelf verrader was, toont Andy wie de echte verraders waren. Als kijker weten we natuurlijk dat dat Bart Appeltans, Klaasje Meijer en Walter De Donder zijn.

"Wat? De smeerlap, de Walter. De smeerlap", roept Andy het lachend uit. "Amai. Ja, voilà, mijn grootste angst is realiteit geworden", zegt hij. Andy vertelde namelijk amper enkele minuten eerder dat Hans Van Alphen en Walter De Donder zijn vertrouwenspersonen waren in het kasteel.

"Amai. Hij zal gelachen hebben vanbinnen", merkt Andy op. "Amai, maar die zijn goed gekozen, jongen. Niemand, maar dan ook niemand, verdenkt hen op dit moment", zegt Andy. Dat klopt niet helemaal. Walters naam hebben we immers al een paar keer horen vallen. "Daar gaat ambras van komen. Dat wil je niet weten."