VTM

Andy Peelman raakt maar niet verlost van medisch probleem: “Ga snel neus-keel-oorspecialist raadplegen”

door: PMN
Andy Peelman
Afbeelding bron: Photonews

Andy Peelman heeft al een tijdje last van een medisch probleem. De acteur zoekt naar oplossingen, maar voorlopig is er nog geen goede oplossing gevonden. Hij onderneemt nu nog eens een nieuwe stap.

Andy Peelman snurkt erg hard. Het maakt dat hij en zijn vrouw al enkele jaren apart slapen. “Anders doet ze geen oog dicht door mijn gesnurkt”, vertelt de acteur in ‘Billie’.

Andy werd eerder al onderzocht in een slaapkliniek. Daar bleek dat hij slaapapneu heeft. Het gevolg is dat hij nooit in zijn diepe slaapt geraakt.

“Ik schafte me een speciaal masker tegen apneu aan”, legt hij verder uit. “In eerste instantie enkel één voor de neus. Daardoor begon ik erg luid door mijn mond te ademen.”

Op aanraden van anderen kocht Andy een ander masker voor zowel de neus als de mond. “Het masker werkt, mocht ik het niet het merendeel van mijn slaap aftrekken.”

Andy zou graag weer naast zijn vrouw slapen. “Ik ben van plan om snel een neus-keel-oorspecialist te raadplegen. We zijn aan het bouwen en hebben straks een prachtige slaapkamer met zicht op de velden. Ik wil niet weer verbannen worden naar de logeerkamper, maar wakker worden naast mijn vrouw met een schitterend zicht op de velden.”