VTM

Andy Peelman schrikt er enorm van en doet wansmakelijke ontdekking: "Crisis bij VTM"

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is Andy Peelman te zien in een nieuwe aflevering van 'Ze Zeggen Dat'. Hij presenteert het programma samen met Dina Tersago.

In een nieuwe aflevering van 'Ze Zeggen Dat' komen vanavond weer heel wat nieuwe onderwerpen aan bod. Zo zoeken Dina en Andy uit of het effectief zo is dat Vlamingen niet durven te klagen in restaurants.

Om de uitzending te promoten ging hij op bezoek bij QMusic. Eenmaal in de studio doet Andy een onsmakelijke ontdekking. "Ik krijg hier een cappuccino en ik zie dat de melk toch wat raar is", merkt Andy op.

"Maar ik zeg: 'Kom, we geven het een kans.' Ik drink ervan, maar het is een beetje zuur. Het is crisis bij de VTM denk ik", klinkt het. Wanneer Maarten en Dorothee beginnen te lachen, weet Andy dat er meer aan de hand is.

"Ze zeggen dat Vlamingen niet durven te klagen in restaurants", vult Dorothee aan. Hiermee is bewezen dat dat niet klopt, klinkt het bij QMusic, waarna de frustraties hoger oplopen.

"Smeerlappen, jullie zijn apen!", zegt Andy licht gefrustreerd. "Dit is geen restaurant hé. Zie ze allemaal lachen!", merkt hij op.