VTM

Andy Peelman waarschuwt ons allemaal: “Boodschap van algemeen nut"

door: PMN
Andy Peelman in 'Spartacus Run'
Afbeelding bron: VTM

Andy Peelman nam eerder deze maand een nieuwe winkel over. Hij en zijn vrouw Tine baten nu twee winkels uit. Ze hebben hun handen dus meer dan vol.

Andy en Tine hebben samen ook nog twee dochtertjes. Vervelen doet het koppel zich niet.

Tussen alles door wil Andy toch ook even de tijd nemen om een belangrijke boodschap te verspreiden. Hij doet dat op zijn Instagram.

“Het is een boodschap van algemeen nut”, klinkt het bij Andy. “Ik wil jullie alvast een fantastisch 2024 wensen. De afgelopen dagen heb je misschien al goed gefeest, maar blijf dit vooral doen. Laat jullie maar eens gaan!”

“Maar doe het dan wel verstandig. Elke dag krijgen er mensen bericht dat ze iemand dierbaar verloren hebben in het verkeer. Dat komt jammer genoeg nog altijd te vaak voor. Te vaak kruipen mensen met een slok teveel op achter het stuur.”

“Als we iets gedronken hebben denken we allemaal dat we de wereld aankunnen. De wereld kan je dan misschien wel aan, maar je auto in het verkeer niet. Feest dus verstandig!”

“Drink zelf niet teveel of kies gewoon een BOB. Betaal die persoon zijn of haar entree en trakteer die op frisdrank voor een hele avond. Dan heeft iedereen een heel leuke avond zonder zorgen.”

“Dan kunnen we ervoor zorgen dat de mensen van de politie niemand moeten bellen met de boodschap dat ze een dierbare verloren hebben. Dat zou fantastisch zijn. Zo kunnen we het nieuwe jaar dan goed inzetten!”