VTM

Anouk Matton baalt na vroegtijdige uitschakeling in ‘The Masked Singer’: “Te veel weggegeven op voorhand”

door: ASX
Anouk_Matton_-_Photonews.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Het liedje van Vlinder in ‘The Masked Singer’ is uitgezonden. Tijdens de vierde aflevering van het populaire VTM-programma werd Anouk Matton ontmaskerd. Het speurdersteam zat van bij het begin van het programma al op de piste van DJ MATTN.

“Ik vond ook dat Vlinder gewoon op mij leek”, vertelt Anouk in een eerste reactie aan HLN, meteen na de uitschakeling. “Je ziet ook gewoon mijn beentjes, terwijl andere Masked Singers in een furry pak verpakt zitten. Misschien hebben we zo iets te veel weggegeven op voorhand en was ik daardoor zo snel ontmaskerd”, klinkt het ontgoocheld.

De vrouw van Dimitri Vegas betreurt dat ze al vrij snel het programma moest verlaten. “Drie maanden voorbereidende workshops en dan maar twee nummers kunnen zingen op tv, het is jammer”, aldus Anouk. De blondine laat weten dat er nog een nummer van die andere Masked Singer-revelatie, Camille, op de plank lag: “Ik vond het zo leuk om Vuurwerk te zingen.”

Anouk Matton werd zo overladen met complimenten over haar zangkunsten dat ze besloot er verder iets mee te doen. “Na de ontmaskering ben ik de studio ingedoken om een eigen Nederlandstalig nummer op te nemen. De single Neem ik je mee verschijnt op 10 maart!”