VTM

Anouk Matton diep teleurgesteld na deelname aan 'The Masked Singer': "Meteen gedaan na ontmaskering"

door: STG
Anouk_Matton_-_Photonews.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Vrijdagavond stond er weer een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer' gepland. In de vierde aflevering moesten we afscheid nemen van Vlinder.

Het afscheid van Vlinder heeft er bij veel kijkers diep ingehakt. Ook voor Anouk Matton zelf was het een bittere pil om te slikken. “Drie maanden voorbereidende workshops en dan maar twee nummers kunnen zingen op tv, het is jammer”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Op sociale media regende het na afloop  ook boze reacties bij de kijkers. “Dit is toch niet serieus?", “De betere zangeres van het programma… Spijtig, ze ligt er veel te vroeg uit” en “Onbegrijpelijk", klonk het onder meer. 

Veel tijd om te treuren is er niet. Anouk deelt dan ook fantastisch nieuws voor de fans. “Eén van de liedjes die ik nog voorbereid had, was 'Vuurwerk' van Camille, en ik vond dat zo leuk om te zingen dat ik na mijn ontmaskering in de studio ben gedoken om een eigen Nederlandstalig nummer op te nemen”, klinkt het.

Het nieuwe nummer van Anouk zal "Neem Ik Je Mee", heten. Een Nederlandstalig nummer dus. Op het resultaat is het nog even wachten tot 10 maart.