VTM

Birgit Van Mol heeft nieuws voor alle VTM-kijkers

door: LHX
Birgit Van Mol
Afbeelding bron: Photonews

In de zomer zijn er traditiegetrouw weinig nieuwe programma's op televisie. Gelukkig is er nog Birgit Van Mol.

Sinds haar afscheid van het VTM NIEUWS is Birgit Van Mol aan de slag bij Telefacts. Dit jaar brengt ze niet twee keer per week een buitenlandse reportage, maar maar liefst vier keer.

Vanaf 1 juli kan je elke maandag tot en met donderdag om 22.20 uur op VTM terecht voor allerlei interessante onderwerpen. Het eerste is de ramp met de duikboot Titan op 18 juni 2023, waarbij vijf mensen omkwamen.

Ook op het menu: een docu over Stormy Daniels, de vrouw die geschiedenis schreef door voor het eerst een voormalig president van de VS schuldig te laten bevinden in een strafzaak. Daniels, een ex-pornoactrice, getuigt over de onenightstand die ze had met Donald Trump en al wat daaruit voortvloeide.

(Lees verder onder de video.)

Dan zijn er nog de WAG-oorlog tussen twee Britse voetbalvrouwen, sexting, 's werelds duurste cruise, lowcost-vliegmaatschappij Ryanair, het Playboy-imperium, party island Ibiza, het Sultanaat van Brunei, 'Tiger Kings' Siegfried en Roy, OnlyFans en de bijzondere plaats Fire Island.

"Er bestaan verdorie veel interessante docu's en ik ben blij er deze zomer maar liefst 27 te kunnen voorschotelen, in totaal goed voor 36 afleveringen, want enkele reportages bestaan uit twee delen", klinkt het bij Birgit.

Zelf raadt ze alvast de reportages over Stormy Daniels, Ryanair en Brunei aan. "Maar laat je vooral verrassen door ons ruime aanbod deze zomer."