VTM

'Blind Getrouwd'-koppel gooit op een zucht van het einde de handdoek in de ring

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' loopt op z'n einde. Volgende week al zullen we van minstens één koppel te horen krijgen of ze samen blijven of opnieuw hun eigen weg gaan.

In de preview van vorige week zien we hoe Lien Opdebeeck en Joren Dumont afscheid nemen van hun appartement. Wat later zien we Joren nerveus wachten in de zaal waar dé beslissing zal vallen.

Er zullen wellicht nog enkele kijkers zijn die vurig hopen op een mooie afloop voor Lien en Joren, maar dat lijkt toch echt niet meer te zullen gebeuren. Dat werd pijnlijk duidelijk tijdens het koppelweekend van afgelopen maandag.

Daags voor het weekend hebben Joren en Lien een gesprek gehad. "We hebben ons geweer van schouder veranderd in de zin van: we hebben afgesproken dat we de momenten die komen, gaan proberen te nemen en nog zoveel mogelijk gaan genieten", vertelde Joren.

"Ik denk dat dat ook belangrijk was, dat dat ook eens uitgesproken werd. Dus in se: het moet niet komen. Maar we moeten ons wel amuseren, hè", klonk het nog. Joren en Lien lijken de handdoek voorzichtig in de ring te gooien.