VTM

‘Boer Coppens’ zindert na bij Ruth Beeckmans: Ze heeft wat te zeggen aan Mathias Coppens

door: PMN
Boer Coppens - Ruth Beeckmans - Mathias Coppens
Afbeelding bron: VTM

Het was maandagavond een emotionele aflevering van ‘Boer Coppens’. Dit keer kwam actrice Ruth Beeckmans helpen op de boerderij. Ruth vertelde er over het verlies van haar overleden partner Gary.

De recente aflevering van ‘Boer Coppens’ op VTM heeft bij veel kijkers voor heel wat emoties gezorgd. In deze aflevering was actrice Ruth Beeckmans te gast op de boerderij.

De aflevering zorgde voor een stortvloed aan reacties op de sociale media. Fans spraken hun bewondering uit voor Ruth na de aflevering.

Ruth komt op haar Instagram ook terug op de aflevering van maandagavond. Ze laat haar volgers weten hoe ze het beleefde.

“Dit waren zo een fijne, intense dagen. Op zoveel verschillende manieren”, schrijft Ruth. “Groot respect voor de 2 onwaarschijnlijk hardwerkende boeren en het al even onvermoeibare personeel van ‘Eigen Kweek’.” 

“Veel dank aan productiehuis ‘Roses Are Blue’ voor de respectvolle manier waarop ze dit programma maakten en aan Mathias Coppens voor de vriendschap en de warmte tijdens onze heftige gesprekken, om het tv maken ondergeschikt te maken aan dat wat echt belangrijk is.”

“Dank ook aan jullie voor de lieve reacties en een warm hart onder de riem van mijn jammer genoeg talloze lotgenote.”

De openheid waarmee Ruth over haar verlies sprak en de steun die ze vond op de boerderij, maakte indruk op vele kijkers.