VTM

Boer Raphäel zet de puntjes op de i: “Het is hier geen Chirokamp, he”

door: ASX
Boer zkt Vrouw 2023
Afbeelding bron: VTM

Vanavond kan je op VTM kijken naar alweer de vierde aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Daarin lopen de emoties hoog op. Vooral op de boerderij van Raphaël is de spanning te snijden.

Jasha, Katrijn en Jolyn strijden om het hart van de hoefsmid, die drie jaar geleden al eens deelnam aan het programma. De drie dames hebben het aanvankelijk erg leuk met elkaar, maar daar komt vanavond verandering in.

Raphäel herinnert Jasha eraan dat ze in eerste instantie voor hem aan het programma deelnemen. “Het is hier geen Chirokamp, jullie zijn hier nog altijd voor mij”, klinkt het kort. “Het is en blijft een competitie”.

Tot slot geeft Raphäel aan Jasha de raad om er meer voor te gaan. “Voor hetzelfde geld doet iemand anders beter haar best en ga jij naar huis met het gevoel dat je niet genoeg geprobeerd hebt”, luidt het advies.

De twee andere dames kijken vanop de zijlijn toe hoe Jasha op die manier meteen haar moment pakt met Raphäel. “Het is moeilijk om toe te kijken hoe zij twee het gezellig hebben”, klinkt het een beetje jaloers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)