VTM

Boer William uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ gaat verrassend nieuwe uitdaging aan: Op zijn lijf geschreven

door: ASX
William Junior en Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

William Junior Dougan, die meedeed aan ‘Boer Zkt. Vrouw’, kreeg na zijn deelname heel wat voorstellen om zijn naam aan te verbinden. En nu gaat hij in op een heel verrassende aanbieding.

“Laatst kreeg ik de kans om mee te werken aan een filmproject. Het zal de eerste keer in mijn leven zijn dat ik ga mogen acteren, daar kijk ik enorm naar uit. Het gaat om een rol in een kortfilm”, vertelt hij in primeur aan Showbizz24.

Het onderwerp van de film is op zijn lijf geschreven. “De kortfilm gaat over paard en emotie. Ik denk dat ik die twee wel goed kan samenbrengen, dus we zullen zien hoe dat verloopt. Acteren is ook iets dat me altijd heel hard heeft aangesproken.”

De filmwereld is William Junior niet helemaal onbekend. “We werken op de ranch ook geregeld voor films en series, maar dan achter de schermen. Acteurs leren we hier dan paardrijden voor een rol.” 

“Een half jaar later hebben ze dan weer een rol als schaatser bijvoorbeeld, en dan leren ze dat weer. Na een tijdje kunnen ze heel veel dingen en dat spreekt me enorm aan”, aldus William Junior.

Wil je weten welke voorstellen William Junior nog allemaal kreeg, bekijk dan de video hieronder.