VTM

'Boer Zkt. Vrouw'-kijkers reageren gedegouteerd: "Amai, die durft nogal!"

door: COS
William met Titjana en Amber in 'Boer Zkt. Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' moesten zondag enkele lastige knopen worden doorgehakt. William, Elien, Cyriel en Kim gingen van 2 naar 1.

Op de ranch koos William voor Amber waarna Titjana één en al mysterie bleef. "Het is oké, ik gun het hen. En… ik sta hier volgende week vrijdag gewoon terug... Voor een feestje!", klonk het bij Titjana.

"Ik zou William zeker verder leren kennen, maar in andere omstandigheden. Deze plaats heeft zeker iets met mij gedaan en wie weet, als het niets wordt… Grapje!", liet ze zich nog ontvallen.

Op sociale media klinken verontwaardigde reacties op Titjana's uitspraken. "Amai, die Titjana durft nogal. Zowel William als Amber konden er niet mee lachen", schrijft een kijker op Twitter. "Titjana, je bent niet gekozen. Hou je mond, ik braak van je reactie."

"Oké maar hoe raar is het dat je als afgevallen vrouw zegt dat je er de week erop gaat zijn om hem nog beter te leren kennen. 'Het is een open einde', nee, hij heeft niet voor jou gekozen en gun hem tijd met zijn gekozen vrouw nu."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws