VTM

'Boer Zkt. Vrouw' krijgt te maken met kritiek: Dina Tersago reageert

door: COS
Boer Zkt Vrouw Elien en Dina
Afbeelding bron: VTM

Op VTM kunnen we elke zondag terecht voor het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw'. Dina Tersago is ook weer van de partij.

Dina Tersago is al achttien jaar trouw op post om de Vlaamse boeren en boerinnen aan de perfecte partner te helpen. Het huidige veertiende seizoen heeft al voor verrassende wendingen gezorgd die op sociale media veelbesproken waren.

We zagen kandidates zelf vertrekken, we zagen ook een cowboy een - volgens veel kijkers - fout keuze maken en dan was er nog de onheilspellende preview voor komende week. Kim wil wat met Dina bespreken. Er is namelijk iets gebeurd tijdens de romantische trip.

Via sociale media zeggen een heleboel kijkers zich te storen aan zogenaamde 'sensatiegericht' uiteenzettingen in het programma. Dat zegt ook een kijker op Instagram onder een foto van Dina: "Jammer dat het programma wat sensatieachtig is opgebouwd. Bij 'Boer Zkt. Vrouw' in Nederland wordt dit niet gedaan."

Dina Tersago schrikt van die kritiek en reageert: "Oh jammer dat je het zo ervaart. Ik vind dat we wel heel authentiek zijn. Dat is een absolute must", aldus Dina op Instagram.