VTM

'Boer Zkt Vrouw' loopt volledig uit de hand': "Salut! Het is genoeg geweest"

door: STG
Boer Zkt Vrouw Jef.jpg
Afbeelding bron: VTM

Dina Tersago kondigde het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt Vrouw' aan als het heftigste ooit. En dat gebeurde ook. Het is het meestbesproken seizoen uit de geschiedenis van de reeks.

Hoewel het recentste seizoen van 'Boer Zkt Vrouw' het heftigste ooit is, wil dat niet zeggen dat er ook relaties uit voortkomen. Geen van de kandidaten vond de liefde in het programma.

Ook voor Boer Jef was het een avontuur in mineur, al was het wel goed begonnen. Wanneer hij een opmerking maakte over het gewicht van Bente koos die laatste liever voor zichzelf. Wanneer ze tijdens de reünie proberen om de discussie uit te spreken gaat het helemaal de foute kant op.

Jef heeft Bente zien kussen op een fuif met iemand anders. Bente excuseerde zich uiteindelijk toch. Ze kreeg daar naar eigen zeggen niet de kans toe omdat Jef haar had geblokkeerd op alle kanalen.

“Ik had nog een lijn open gehouden”, zei Jef. “Maar voor mij is het goed geweest. Salut!” Jef had schrik dat de ruzie erger zou worden voor de camera's. Hij gaat er niet vanuit dat er nog een vriendschap uit het programma zal komen.