VTM

‘Boer Zkt. Vrouw’ ten einde: Wat is er nog gebeurd met de boeren na de slotaflevering?

door: BCM
De boeren in 'Boer zkt vrouw'
Afbeelding bron: VTM

Zondag 22 mei werd de laatste aflevering van ‘Boer zkt. Vrouw’ uitgezonden. Daarmee kwam het vierde seizoen van het populaire VTM-programma met Dina Tersago ten einde.

In de slotaflevering werd getoond hoe het intussen gaat met de boeren en vooral, of ze nog een koppel vormen met dezelfde vrouw. Dit seizoen bleek een bijzonder succesvolle editie te zijn geweest. 

Zowel Cyriel, Elien als Kim bleken in de slotaflevering alle drie nog steeds samen te zijn met hun gekozen partners. Boer William en Amber vertelden dat zij helaas uit elkaar zijn. Bij boer Garry was de situatie complex: Els ging door een moeilijke periode en vroeg hem wat tijd om rustig na te denken.

De slotaflevering werd opgenomen op 26 maart, dus we zijn intussen twee maanden verder. Daarom geeft VTM ons nog een update.

Els is inmiddels ingetrokken bij boer Cyriel en heeft een nieuwe job gevonden in Vleteren. Emi heeft ontslag genomen op haar werk en verhuist op 1 juli zelfs naar boer Kim. Elien en Lorenz zien elkaar dagelijks, maar weten nog niet wat de volgende stap zal worden.

En nog meer heuglijk nieuws: Garry en Els zijn opnieuw samen. Ze zien elkaar wekelijks en kijken voorzichtig uit naar wat de toekomst brengt.

Tot slot zijn er William en Amber. Die laatste had even tijd nodig om haar gevoelens te plaatsen, maar ondertussen is het contact met William hervat en gaat ze heel regelmatig langs op de ranch.