VTM

'Camping Coppens'-kijkers enorm geschrokken en willen allemaal hetzelfde kwijt aan Staf Coppens

door: COS
Staf Coppens en Monique van der Velden
Afbeelding bron: VTM

Het was dinsdagavond goed schrikken in 'Camping Coppens: Home Sweden Home'. Agnes, de mama van Staf Coppens, moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

"Vanavond kijk ik de angst recht in de ogen en sleurt de realiteit me met één klap met de voeten tegen de grond. En dat heeft alles te maken met deze madam, mijn liefste mama", schreef Staf Coppens dinsdag op Instagram, voor de uitzending van 'Camping Coppens: Home Sweden Home'.

De ambulance die we vorige week in de preview zagen, bleek voor Stafs mama Agnes. Na een autorace ziet Staf zijn mama vanuit de auto een lelijke val maken. Hij springt meteen uit de wagen. "Mama, gaat het? Heb je je pijn gedaan? Ben je op je hoofd gevallen?", klinkt het bezorgd.

Agnes viel op haar hoofd. Staf wil dat ze naar het ziekenhuis gaat. Monique brengt Agnes eerst naar de dichtstbijzijnde hulppost. Daar wordt de situatie meteen als ernstig beschouwd. Agnes wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Staf valt even later huilend Johan, de peter van Beau, in de armen. "Oh, mijn hart stond stil", zegt hij. "De angst voor die rally is niks. De angst voor iets anders is veel groter. Ik ben zo geschrokken. Ik wil niet dat er iets mis is. Ik wil het echt niet", zegt Staf onderweg naar het ziekenhuis.

Wat er juist gebeurd is? "Ik wilde jou filmen. Ik wilde filmen dat je veilig aangekomen was", legt Agnes uit. "En ik heb je zien vallen, doordat je achteruit stapte. Je mag dat niet doen", zegt Staf. Agnes liep een zware hersenschudding op.

Alle kijkers zijn enorm geschrokken, maar wederom ook vertederd door hoe lief Staf voor zijn mama is. "Zo mooi, hoe veel liefde jullie voor elkaar voelen. Hopelijk is alles oké met je mama. Jij bent echt zo een mooi mens", klinkt het op Instagram.

"De tranen springen in m'n ogen, zo'n liefde voor je mams", zegt nog een kijker. "Maar wat een mooi mens ben jij!", reageert iemand. "Ooh Staf, krijg er tranen van. Zo gevoelig dat je bent en hoe je met je mama omgaat", merkt nog iemand op.