VTM

Cathy uit 'Boer Zkt Vrouw' verklapt het al over haar date met Kenny: "Ziet er niet goed uit""

door: STG
Cathy in 'Boer zkt Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

Overmorgen weten we eindelijk hoe de romantische weekends in 'Boer Zkt Vrouw' zullen verlopen. Dat het een bewogen seizoen is mag intussen wel duidelijk zijn.

Afgelopen zondag werden er enkele opvallende keuzes gemaakt in 'Boer Zoekt Vrouw'. Overmorgen komen we eindelijk te weten hoe de romantische weekends zullen verlopen. De eerste beelden laten alvast heel wat spanningen zien.

In Dag Allemaal verklapt Cathy al wat we mogen verwachten. Zij gaat op weekend met Kenny. "We hebben goed gelachen, maar ik bleef wat op mijn honger zitten", klinkt het.

Ze windt er dan ook geen doekjes om. "Op een bepaald moment dacht ik: 'Kenny, ben je hier omdat je een weddenschap hebt afgesloten met vrienden om te zien of je die boerin kunt versieren of heb je oprecht interesse in mij?'", vraagt Cathy zich af.

Op de vraag of ze dan beter voor Björn had moeten kiezen heeft ze een duidelijk antwoord. "Dat vind ik een moeilijke vraag omdat ik niet te veel wil prijsgeven over wat er na de opnames is gebeurd", klinkt het mysterieus.

"Ik twijfelde sterk, maar een mens moet keuzes maken in het leven en vooruitkijken." We hopen alvast dat de twee de liefde vinden bij elkaar, maar erg goed ziet het er niet uit."