VTM

Conner Rousseau enorm geschrokken door Dany Verstraeten: "Echt niet verwacht"

door: COS
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau verraste vrijdag vriend en vijand toen hij uit het pak van Konijn verscheen in 'The Masked Singer'. De Vooruit-voorzitter werd derde in de finale.

Voor de speurders van 'The Masked Singer' bleef het - ten tijde van de opnames - een raadsel wie Konijn nu echt was. Voor veel kijkers thuis was het als sinds enkele weken duidelijk: Conner Rousseau moest Konijn wel zijn!

Ook Dany Verstraeten van 'VTM Nieuws' was ervan op de hoogte dat Conner hoofdverdachte was en voelde hem tijdens het middagnieuws van zondag aan de tand. "Hoe is het met je stem?", klonk het plots.

Wat er door Conners hoofd ging toen hij dat hoorde? "Pokerface, pokerface, pokerface. Ik had dat echt niet verwacht", bekent de Vooruit-voorzitter bij Qmusic. Die lichte paniek was enigszins af te lezen van zijn gezicht.

"Ik was daar bezig over de btw-verlaging, over de energieprijzen die onbetaalbaar geworden zijn en wat ik daaraan wou doen en ik was daarop gefocust. En plots: 'Hoe gaat het met je stem?' Ik dacht: dit meen je toch niet? Gaat die nu over 'The Masked Singer' beginnen?"

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws