VTM

De sfeer slaat volledig om in ‘B&B Zoekt Lief’: “Ik hoop dat ze nog niet aan het vechten zijn”

door: WVDS
B&B zoekt Lief Wim Kelly Valerie en Carol
Afbeelding bron: VTM

In ‘B&B Zoekt Lief’ maken B&B uitbaters plaats om 4 vrijgezellen te ontvangen. Maar dat gaat niet altijd van een leien dakje.

Vorige week viel er in ‘B&B Zoekt Lief’ al enige wrijving te voelen tussen de dames van Wim. En dat gaat alleen maar toenemen in de komende week.

Tijdens de laatste aflevering van ‘B&B Zoekt Lief’ beslisten Wim en Kelly om er een punt achter te zetten en er komt een nieuwe dame toe: Kate.

Wanneer Wim in nieuwe afleveringen van het programma de drie dames meeneemt op date naar een karaokebar, bereikt de jaloezie onder de dames van Wim een hoogtepunt. 

Vooral de levendige Valerie gaat met alle aandacht lopen. Dit tot grote ergernis van Carol en Kate. 

“Valerie staat tegenwoordig altijd op de voorgrond. Het begint ons langzaamaan te irriteren”, vertelt Carol. 

Ook in de B&B van Frank zorgt de komst van vers bloed voor een totale ommekeer in de sfeer… “Ik ben enorm geschrokken van de concurrentiestrijd tussen de vrouwen”, vertelt de nieuwe dame.

“Ilse geeft me het gevoel dat ik hier niets kan komen doen en dat alles al in kannen en kruiken is”, klinkt het bij nieuwe vrijgezel Catharina.

In de preview horen we Frank ook zeggen: “Ik weet niet wat er thuis aan de hand is momenteel. Ilse heeft gebeld dat er crisis is. Ik hoop da ze nog niet aan het vechten zijn.”