VTM

Derde keer goede keer voor Julie Van den Steen: "Heb er heel wat slaap voor gelaten"

door: COS
Julie Van den Steen in 'Welkom in de Familie'
Afbeelding bron: VTM

Julie Van den Steen zien we vanaf woensdagavond voor de derde keer als presentatrice op VTM. In het nieuwe reality spelprogramma 'Welkom in de Familie' laat Julie onbekende Vlamingen raden wiens leven ze hebben overgenomen.

Julie Van den Steen presenteerde bij VTM al 'Vakantiehuis fot Life' en 'Game of Talents'. Die leverden niet de verhoopte kijkcijfers op. Waaraan dat lag weet Julie zelf niet.

De cijfers nam ze niet persoonlijk, maar de negatieve artikels raakten haar wel. "Ik heb geleerd uit de eerdere programma’s en die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik me nu veel meer op mijn gemak voel", zegt Julie bij HLN.

Vanaf woensdag zien we Julie in 'Welkom in de Familie'. Daarin 'ontvoert' ze een kandidaat en dropt ze die in een nieuw gezin. In het nieuwe huis presenteert ze een quiz en aan het einde is er ook een studioshow. 

"Die combinatie van reality en studio is heerlijk. Het project was intens omdat ik bij elke stap heel nauw betrokken was, maar ik heb er met plezier heel wat slaap voor gelaten", aldus Julie Van den Steen.