VTM

Deze deelnemer uit 'Blind Getrouwd' gaat binnenkort opnieuw trouwen

door: STG
Lien en Joren Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

Deelnemen aan 'Blind Getrouwd' is niet altijd garantie op succes. Sommige koppels bleven na het avontuur samen, anderen kozen elk opnieuw voor hun eigen weg.

Toch valt er deze week opvallend nieuws te melden over 'Blind Getrouwd'. Eén van de deelnemers uit de reeks in 2018 gaat binnenkort opnieuw trouwen. Dat nieuws maakte hij deze zomer al bekend, maar nu is er ook een datum.

In TV Familie zei hij al eerder op welke plek ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben. “Het heeft niet zo lang geduurd voor we een koppel werden. We hebben het geweldig goed samen. Nati en ik delen onze passie voor sport. Zij is professioneel met yoga bezig, en ook met voeding. Dat heeft ons voor een stuk héél dicht tot elkaar gebracht”, klonk het toen.

Damiano werd zo'n vier jaar geleden nog gematcht aan Wendy, maar meer dan een hechte vriendschap tussen de twee zat er niet in. Hij is dan ook erg gelukkig met zijn vriendin Natalia. Op Instagram maakt hij dan ook de datum bekend waarop hij opnieuw zal trouwen. 

De grote dag staat gepland op 21 juli 2023. “Een ontmoeting tussen twee zielsverwanten gebeurt niet per ongeluk”, schrijft hij op Instagram. De trouw zal doorgaan in Italië, omdat zijn vriendin Italiaanse roets heeft.