VTM

Dina Tersago kondigt primeur aan in 'Boer zkt Vrouw': "Voor het eerst"

door: LHX
Dina Tersago
Afbeelding bron: VTM

Eindelijk is het zover: op VTM begint het kersverse seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. De presentatrice van dienst is zoals gewoonlijk Dina Tersago.

Het vorige seizoen van 'Boer zkt Vrouw' was er een met veel drama en weinig succes in de liefde. Toch hebben de Vlaamse boeren zich er duidelijk niet door laten afschrikken. Alweer zijn vijf boeren en één boerin helemaal klaar voor de zoektocht naar de liefde.

Wie die boeren juist zijn, dat komen we vanavond te weten in de oproepaflevering. In een gesprek met Het Laatste Nieuws licht Dina Tersago echter al een tipje van de sluier.

"We hebben voor het eerst een vlasboer", kondigt ze aan. "Of een vlasser, want hij corrigeert me altijd. En dat vind ik wel heel spannend, want ik heb zelf nog nooit gezien wat dat precies allemaal is. En we hebben ook een biodynamische boer."

De grootste nieuwigheid ten opzichte van het vorige seizoen is echter dat we de boeren al meteen te zien krijgen in de oproepaflevering. VTM stapt, na het bedenkelijke resultaat van vorig jaar, af van het 'blind verliefd'-concept. Nu hopen dat dat werkt!