VTM

Een haar in de boter tussen Robbe en Branko uit 'Boer zkt Vrouw': "Eerste ruzie"

door: LHX
Robbe en Branko
Afbeelding bron: VTM

Van de zeven boeren die in 'Boer zkt Vrouw' op zoek gingen naar de liefde, zijn er twee die die ook daadwerkelijk gevonden hebben: Michiel en Robbe. Die laatste woont intussen samen met Branko.

Het zit helemaal goed tussen Robbe en Branko. In maart verhuisde Branko definitief naar Zweden. En maar goed ook, want daarvoor hadden de twee het erg lastig.

"Kort na de opnames hadden Branko en ik onze eerste ruzie", vertelt Robbe aan Het Laatste Nieuws. Omdat hij wilde vermijden dat hun connectie verwaterde, zocht hij Branko op in België.

Een week lang woonden ze samen op Branko's appartement in Ranst. "Dat was moeilijker dan gedacht", geeft hij toe. "Branko was het gewend om zijn eigen ding te doen na zijn werkdag, maar plots zat ik in zijn kot."

Na hun vrijgezellenperiode was het voor beiden vreemd om geen enkel moment voor zichzelf te hebben en samen te slapen. "Ik werd ook knettergek van het verkeer, want Branko woonde op een drukke baan", aldus Robbe. "Daarbovenop waren er problemen op mijn boerderij. We zaten daardoor een beetje op elkaars lip."

Sinds de verhuis naar Zweden gaat het gelukkig weer goed tussen de twee. Ze hebben het er erg naar hun zin. "Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing", klinkt het bij Branko. "Ik ben het hier snel gewoon geworden."