VTM

Elien breekt door wat haar ouders zeggen in ‘Boer Zkt Vrouw’: “Daar word ik niet gelukkig van”

door: WVDS
Boer Zkt Vrouw 2022 Elien
Afbeelding bron: VTM

Boerin Elien heeft in laatste aflevering net 24 uur doorgebracht met Lorenz op de boerderij. Maar de twijfels zijn daardoor alleen maar toegenomen.

Ze bespreekt haar drie mogelijke mannen met haar ouders. Maar het is duidelijk dat Elien daardoor een enorme druk op haar schouders voelt, want zij willen dat hun dochter vooral iemand kiest met het oog op het bedrijf. “Het bedrijf is haar leven en hij moet erbij passen, niet andersom”, is haar vader heel duidelijk.

“Dat is heel zakelijk en ik krijg een bepaalde druk op mijn schouders gelegd. Mijn ouders beseffen niet zo goed dat ik niet hetzelfde leven wil als hun. Ik heb heel veel sociale contacten nodig om gelukkig te zijn. Zij hebben altijd thuis gezeten en keihard gewerkt”, omschrijft Elien emotioneel haar gevoel.

“Mijn droom is ook nog steeds om het bedrijf met mijn partner te kunnen doen. Maar ik wil ook wel iemand waarmee ik samen plezier kan maken en dezelfde passies delen in het leven. Maar van alleen te werken, word ik niet gelukkig”, aldus Elien.