VTM

Eline & Younes uit 'Huis Gemaakt' hebben boodschap voor hun fans na crowdfunding

door: COS
Younes en Eline uit 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

De rust keert stilaan terug voor Eline & Younes uit 'Huis Gemaakt'. Op woensdag 1 juni zagen ze hoe Anaïs & Cedric hun huis in Antwerpen wonnen. Maar ook voor Eline & Younes is er hoop.

Er werd voor Eline & Younes een crowdfundingsactie op poten gezet in de hoop dat ze zo toch hun huis in Beringen kunnen aanschaffen. De GoFundMe bracht al meer dan 29.000 euro op. En via Paypal en overschrijvingen werd al meer dan 1800 euro verzameld.

Met een videoboodschap op de Facebookpagina 'Huis Gemaakt 2022 Eline & Younes' laat het koppel weten dat ze intussen wat bekomen zijn van de finale. "Het was heel pittig en emotioneel. We hebben ook gezien dat er intussen een crowdfunding is opgestart voor ons, waar we ontzettend dankbaar voor zijn", zegt Younes.

"Het liefste van al zouden we het huis, dat we zelf hebben verbouwd, kopen. We weten nog niet of dat mogelijk is. We weten ook nog niet wat de vraagprijs precies is. Maar we gaan zien wat we kunnen doen", zegt Eline.

"Wat we ook gaan doen, de investering die we dankzij iedereen kunnen doen in onze toekomst, willen we sowieso door iedereen laten volgen. We gaan iedereen laten zien wat we ermee gaan doen", benadrukt Eline.